logo negru pure romania

Pure Romania – deschide ochii, sufletul.

Pure România este o colecţie de poveşti, despre locuri şi experienţe din România, România autentică, văzute din perspectiva legăturii omului cu natura dar şi cu cosmosul. Pure România îşi propune să readucă la viață imaginaţia cosmică a omului şi să refacă potecile dintre oameni, pentru a le reda bucuria de a trăi împreună, de a sărbători împreună.

Despre pure-romania.ro

Azi, mai mult ca oricând “alergăm prin viaţă”, refuzăm să trăim prezentul, să ne bucurăm de lucrurile mici. “Bucuria care durează” nu mai e, s-a preschimbat în doze de plăcere şi uneori de bucurie scurtă.

Pure România este înainte de toate despre bucuria aceasta de a trăi viaţa, de a face “rai din ce ai”. Pure România este în al doilea rând despre țara aceasta, despre locurile frumoase şi oamenii lor, care pot odihni trupul, mintea şi mai ales, sufletul.

De ce?

Proiectul Pure România există de mai bine de 8 ani sub forma unui portal de informare a turistului străin care îşi doreşte să ajungă în România – pure-romania.com. Acesta este un efort de culegere de informaţii despre câteva locuri şi experienţe din România.

De ceva vreme ne frământă goana spre consum şi apăsarea pe care timpul, odinioară, prietenul nostru, o face astăzi, fără voia lui, asupra noastră. Parcă ne scapă ceva. Deşi credem că viaţa e un ospăţ pe care îl savuram din plin, rămânem de multe ori cu o neîmplinire, cu un gol, cu o lipsă de sens. E un paradox, acest gol pare uşor de acoperit, dar în practică e atât de greu. Doar o relaţie sinceră cu sinele, cu ceea ce e în jurul nostru şi mai ales cu Creatorul nostru, ne poate aduce această linişte. Acest portal, pure-romania.ro, îşi propune să strângă poveşti frumoase, sincere care să prezinte bucuria de a trăi, capabilă să inspire, să deschidă ochii și sufletul.

Mai clar, ce e pure-romania.ro?

pure-romania.ro este locul unde vei putea citi povesti autentice, sincere scrise de oameni ca tine despre:
Locuri, experienţe, oameni din România.

Pure România poate fi locul unde tu îţi spui povestea!

Pure-romania.ro este şi locul unde poţi să împărtăşeşti poveştile tale. Trebuie doar să ne trimiţi textul tău, respectând câteva reguli de bun simţ. Această secțiune va fi disponibilă după lansare. 


Îţi mulţumim că ne eşti alături, pure-romania.ro este comunitatea noastră, pentru sugestii, idei, gânduri suntem aici ca să te ascultăm.

Echipa PureRomania